İSTANBUL / MALTEPE - Mediha Engizer Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi

SPOR KULÜBÜ TOPLANTISI

Okulumuz Spor Kulübü Genel Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Spor Kulübümüzün 1. Olağan Genel Kurulu Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile gerçekleştirildi.

Okul Müdürümüz Ali İhsan Kılıç'ın başkanlğında gerçekleştirilen toplantıda, Okul Hamimiz Sayın Ahmet Feridun Altınöz ve eşi Sema Altınöz, Başıbüyük Mahallesi Muhtarımız Sayın Ayhan Karpuz ve Öğretmenlerimiz hazır bulundular.

Kulüp amaçlarının okunması ile birlikte en önemli konunun gençleri spor konusunda bilinçlendirmek ve sağlıklı adımlar atmalarını sağlamak olduğu belirtildi.

Sayın Ahmet Feridun Altınöz yaptığı konuşmasında spor geçmişinden bahsederek, sporun gençlere doğru ve sağlıklı sosyal ortamlarda bulunma imkanı verdiğini ve gençlerin kendilerini tanıma fırsatı bulduklarını belirtti.

Sayın Ayhan Karpuz, bu önemli girişim için okul müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ederek, mahallemizde üzerlerine düşen her görevde hazır bulunacaklarını belirtti.

Okul Müdürümüz Ali İhsan Kılıç, öğrencilerimizin spora ulaşmak için en sağlıklı koşulların öncelikle yine kendi okul ortamlarında olmasının önemini vurguladı.

Toplantımızda kulüp başkanı, asil ve yedek üyelerin oy birliği ile seçimi gerçekleştirildi.

Misafirlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, Spor Kulübümüze çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 17:04 - Görüntülenme: 102